e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Vyhrajte vstupenky na Lázeňský ples!

publikováno: 9.1.2017, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Nejvýznamnější kulturní událost zimní sezóny v Teplicích se blíží. V pátek 20. ledna se v Krušnohorském divadle koná Lázeňský ples, kterým bude provázet herec Roman Vojtek. Máme pro vás v soutěži připravené dvě vstupenky!

Vstupenky do soutěže věnovala Severočeská filharmonie Teplice, která je spolupořadatelem plesu. Ples začne v pátek 20. ledna v 19,00 hodin v prostorách Krušnohorského divadla v Teplicích.

Během večera vystoupí samozřejmě také Severočeská filharmonie, kterou bude dirigovat Charles Olivieri-Munroe, Kanaďan, který stál u dirigentského pultíku teplických filharmoniků šestnáct let. Těšit se můžete i na Michala Hrůzu a kapelu Hrůzy, North Big Band, Igor Barboi Trio a několik tanečních vystoupení. Zajímavostí večera bude medvěd Hugo. "Tváří Lázní Teplice byla dlouhá léta Tereza Kostková, která uváděla i lázeňské plesy. Letošní novinkou bude nová tvář - Roman Vojtek," informovala mluvčí Severočeské filharmonie Teplice Magdalena Jenčíková.

Vstupenky stojí 290 a 490 korun. Vy však máte možnost vyhrát lístky pro dva zdarma. Stačí k tomu dva jednoduché kroky - dát "To se mi líbí" facebookovému profilu magazínu www.e-region.cz a poté zaslat prostřednictvím facebooku zprávu se správnou odpovědí na otázku:

Jak se jmenuje současný dirigent Severočeské filharmonie Teplice?

Čas máte do pátku 13. ledna do 24,00 hodin. Nechcete-li napovídat ostatním, pište prostřednictvím soukromé zprávy.

Držíme palce!